Hoppa till innehåll

Justin Bieber fattar ett märkligt beslut: Utmanar Tom Cruise på MMA-fight

Markus Thörnhammar

Conor McGregor har erbjudit sig att anordna superfighten.

Justin Bieber, som för närvarande jobbar på sitt femte studioalbum, har öppenhjärtigt delat med sig av sin kamp med psykisk ohälsa under de senaste åren. Hur pop-superstjärnan mår för närvarande är oklart (Café hoppas givetvis att han mår bra). Vad som däremot står klart är att han precis har utmanat Tom Cruise att göra upp i en MMA-fight. Detta i en tweet som han skickade ut i natt, svensk tid (medan han, gissningsvis, tillbringade sin söndagskväll med att kolla en Tom Cruise-rulle). I samma tweet frågar Bieber UFC-bossen Dana White om han kan tänka sig att anordna matchen.

Bakgrunden till det djärva utspelet är höljd i dunkel, och ingen vet ännu hur Tom Cruise ställer sig till utmaningen. MMA-kingen Conor McGregor tycks dock ha gått igång på idén och erbjöd sig tämligen omgående att arrangera det potenta evenemanget via sitt bolag McGregor Sports and Entertainment.

Den forne UFC-mästaren McGregor stannar dock inte där utan kastar in ytterligare en brandfackla i Twitter-häxkitteln och utmanar Mark Wahlberg på en fight som han vill ska gå av stapeln vid samma evenemang.

Café håller med spänning utkik efter vidare nyheter angående denna verklighetens Celebrity Deathmatch.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.