Hoppa till innehåll

Justin Bieber körde på paparazzi i Hollywood – se filmen här

Joel Linde

Den påkörda mannen fördes till sjukhus men Justin Bieber ska inte ha anhållits.

Justin Bieber meddelade nyligen att han ställer in resten av sin turné, utan att ge några direkta anledningar.

Vissa nöjestabloider hävdar dock att det har att göra med ett ”kristet uppvaknande”, vilket skulle passa någorlunda väl in i gårdagens händelse utanför en kyrka i Los Angeles.

Att Justin Bieber är troende kristen råder det inga tvivel om och på onsdagen besökte han Saban Theater i Beverly Hills där han hade deltagit i en kyrkmässa. När han skulle lämna fick han som vanligt besök av en svärm av paparazzifotografer och journalister. Han hälsade på dem, lät dem ta några bilder utan att bry sig allt för mycket, och sedan hoppade han in i sin monstruösa, svarta pickup.

Men han kom inte särskilt långt för bara några meter från starten körde han på och möjligtvis även över en fotografs ben, där han stod väldigt nära bilen.

Justin Bieber stannade snabbt bilen och hoppade ut för att se hur det gått med mannen som blev liggande på marken. Sajten TMZ rapporterar att Despacito-sångaren stannade med den skadade mannen i ungefär 10 minuter innan han togs till sjukhus med icke livshotande skador. Själv ska Bieber ha fått skjuts från platsen av en vän men han anhölls inte och misstänks i nulägen inte för något brott.

Det kanske var lika bra att han ställde in resten av sin turné, ändå.

Här kan du se hela händelsen på film.

https://www.youtube.com/watch?v=hj28TzsU3c4

Om filmen inte visas kan du se videon här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.