Hoppa till innehåll

Se Fredrik Eklunds lyxlägenhet som är till salu – för 57 miljoner kronor

Nanna von Knorring

Mäklaren Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan fick nyligen tvillingarna Milla och Fredrick. Nu ska hela familjen flytta från sin exklusiva lägenhet i New York. ”Vi behöver mer yta med tvillingänglarna”, säger han i ett mejl till Dagens Industri.

Mäklaren Fredrik Eklund, känd från tv-program som Toppmäklarna och Million Dollar Listing, säljer sitt hem på 290 West Street i Tribeca, New York.

Fredrik Eklund har bott i lägenheten tillsammans med sin make, konstnären Derek Kaplan, i fyra år men efter att familjen utökades med tvillingarna Milla och Fredrick i slutet av 2017 verkar de anse att den 208 kvadratmeter stora bostaden blivit för liten för familjen.

Utgångspriset för lyxvåningen är 6,5 miljoner dollar, motsvarande 57 miljoner svenska kronor. Paret har även öppnat upp för att hyra ut lägenheten, då för 22 500 dollar i månaden, det vill säga cirka 198 000 svenska kronor.

Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York
Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York

Lägenheten om 208 kvadratmeter har tre sovrum, tre badrum och en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Från lägenheten har man dessutom en vacker utsikt över New Jerseys silhuett och Hudson River.

Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York – med utsikt över Hudson River
Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York

De generösa ytorna är genomtänkta och designade av inredningsarkitekten Paris Forino. Det finns en stor eldstad i vardagsrummet och vid matplatsen fångas blicken av en trendig spegelvägg.

Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York

Det största badrummet går helt i marmor med såväl dusch som badkar, medan köket i marmor är utformat för en kock. Barnens rum går å sin sida i ljusa, lugna toner med två matchande spjälsängar.

Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York
Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York – familjen behöver mer plats sedan de fått tvillingarna Milla och Fredrick.

Som den stjärnmäklare han är säljer Fredrik Eklund så klart sin lägenhet själv via Douglas Elliman Real Estate. Se fler bilder och läs mer om lägenheten i bostadsannonsen här.

Foto: Douglas Elliman Real Estate

Artikeln publicerades först på Femina.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.