Hoppa till innehåll

Kika in i Stockholms nya boutiquehotell som för tankarna till Milano

Botiquehotellet Dahlia i Stockholm.

Vasastans första boutiquehotell – Villa Dahlia – öppnar hösten 2024.

Internationellt hyllade boutiquehotell Hotel Diplomat och Villa Dagmar har blivit med systerhotell. Townhouse-inspirerade Villa Dahlia, centralt beläget vid Tegnérlunden i Stockholm, är familjen Malmströms/Cappelens tredje hotell i Stockholm. Ett exklusivt och familjärt boutiquehotell med Tegnérlunden som närmaste granne. Arkitekt Per Öberg färdigställer just nu hotellet, som öppnar hösten 2024. Inspirationen hämtas från 20- och 30-talets Milano och hotellets atmosfär och interiör genomsyras av en ombonad italiensk villakänsla.

”Vi är glada över att få visa upp och presentera Villa Dahlias första rum och att få lansera hotellets namn, som hämtar inspiration från Villa Dagmar, våra farföräldrars, Karl och Dagmar Bergstens, hem i Båstad som jag och mina syskon ofta besökte. Blomsterträdgården spred ljuvliga dofter under sensomrarna. För oss står dahlior för det familjära, kärlek och vackra stunder att minnas. Det var därför det självklara namnet på vårt tredje hotell”, säger Anna Cappelen, verksam delägare i Hotel Diplomat och Villa Dagmar.

Bokningar öppnar under våren på hotelvilladahlia.com.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.