Hoppa till innehåll

Kolla – här är G-shocks nya ursnygga streetklocka

En av de hetare klockmodellerna just nu är Casio’s G-Shock. Den robusta extremsportsklockan har anammats av modevärlden och street style-ikoner runtom hela världen. Se de senaste varianterna nedan! * * * Tanken från Casio var till en början att göra en klocka som tålde en del stryk. När klockan lanserades för första gången 1983 så … Continued

gshock_start

En av de hetare klockmodellerna just nu är Casio’s G-Shock. Den robusta extremsportsklockan har anammats av modevärlden och street style-ikoner runtom hela världen. Se de senaste varianterna nedan!

* * *

Tanken från Casio var till en början att göra en klocka som tålde en del stryk. När klockan lanserades för första gången 1983 så var idén att den skulle ha 10 års batteritid, vara vattentät till 10 bar och klara ett fall från 10 meter ner på en hård yta.

Sedan dess har klockan har använts av extremsportare världen över men på senare år även tagit plats i modevärldens lite finare rum. Just nu ses klockan på diverse kändisar, modemänniskor och street style-ikoner runtom i världen.

Casio G-shock släpper nu tre nya varianter av modellen GD-X6900HT. De tre varianterna är inspirerade av just streetmode och den klassiska grå hoodien. De tre varianterna har ett melerat mönster – precis som den grå hoodien ofta har.

Café gillar de tre olika färgerna, kanske framförallt den vita och ser framemot att bära en sådan till en grå hoodie, ett par svarta jeans och vita sneakers i vår.

gshockblack

gshockwhite

grey

Klockorna kommer att släppas i mars och kommer att kunna hittas i de flesta klockbutiker runtom i Sverige. Priset ligger i runda slängar kring 1898 kr.

Henrik Malmberg

* * *

Läs också!

Så bra är Acne nya vårkollektion: ”De här plaggen kommer att ta slut fort”

Kolla här är de 8 mest välklädda från Oscarsgalan

10 snyggaste vårjackorna just nu

De är filmhistoriens bäst klädda skurkar – någonsin

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.