Annons
Annons

Kolla in Sneakersnstuff´s nyöppnade butik i Paris!

Sneakersnstuff är butiken som satt Sverige på sneakerkartan. Efter butiken i Stockholm och expansionen till London har man nu tagit nästa steg genom att öppna butik i en av Europas allra mest framstående modestäder: Paris.

Olle Arnell

1999 öppnade Sneakersnstuff sin första butik på Åsögatan 124 i Stockholm. Succén var mer eller mindre omedelbar och man har sedan dess även öppnat butik i Malmö, London – och nu Paris.

– Vi hoppas kunna fortsätta att bygga en sneakerkultur på samma sätt som vi gjort i Stockholm och London de senaste åren, säger Erik Fagerlind, en av grundarna av Sneakersnstuff.

Annons

Butiken i Paris är 190 kvadratmeter stor och lokalen är en gammal bankbyggnad som ligger i området Sentier i centrala Paris. För inredningen i butiken har man anlitat Jenny Askenfors från Bofink (som även inredde butiken i London) som försökt kombinera influenser från omgivningen i Paris med svenska inslag från Orrefors, den svenska lampan Bumling och kamouflagemönstret M90.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Vi letade ganska länge efter rätt lokal för butiken men så fort vi gick in i den gamla banklokalen där vår butik nu ligger visste vi direkt att det det var här Sneakersnstuff´s Parisbutik skulle ligga, säger Peter Jansson en av grundarna av Sneakersnstuff.

Kolla in bilderna på Sneakersnstuff´s butik i Paris i bilspelet nedan:

8
Visa bildspel

/
...
Visa mer

För dig som bor i Paris: Butiken ligger på 95, rue Réaumur (2nd arrondissement).

Annons

Dela (133)
Tweeta

Annons


Laddar