Hoppa till innehåll

Krispigt sensuell doft – ALLURE HOMME

En doft som många har en relation till är Chanels Allure Homme EdT. Doften är svårdefinierad men svår att motstå. Med maskulina toner och en krispig men varmt sensuell känsla är detta en perfekt doft för såväl dag som kväll. För den som är nybörjare inom doftvärlden kan detta vara inkörsporten till tyngre grejer (hehe). … Continued

En doft som många har en relation till är Chanels Allure Homme EdT. Doften är svårdefinierad men svår att motstå. Med maskulina toner och en krispig men varmt sensuell känsla är detta en perfekt doft för såväl dag som kväll. För den som är nybörjare inom doftvärlden kan detta vara inkörsporten till tyngre grejer (hehe). Den fräscha doften med vanilj, citron och persika är en välkomponerad historia som även innehåller subtila noter av ingefära, tonkaböna och kokos. Solglasögonen är någon plastsak från 70-talet som jag köpte på loppis.

LÄS MER!

Sexiga sommardofter för män

Så ska du lukta i år – bästa dofterna 2017

Parfym & Cologne

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.