Lista: I de här europeiska storstäderna får du mest kul för pengarna i höst

Big Ben i London och tv-tornet i Berlin.

För den budgetmedvetna resenären har Europas mest populära städer mycket att erbjuda – alltifrån från prisvärda boenden till billiga måltider och en uppsjö av gratisaktiviteter och event.

Linnéa Axelsson | Foto: Getty Images  |  Publicerad 2019-08-27 14:21  |  Lästid: < 1 minut

Den europeiska reseplattformen Omio har i en ny undersökning tagit reda på vilka tio städer i Europa som det är billigast att semestra i. Resultatet baseras på flera olika faktorer som antal gratisaktiviteter, sevärdheter och guidade turer såväl som gratis wifi och om det finns drickbart kranvatten i staden. 

Toppar listan gör London. Där finns drygt 1 200 gratisevent och aktiviteter att ta del av. På andra plats kommer Paris, tätt följt av Berlin, Madrid och Amsterdam. För den budgetmedvetna resenären har Europas mest populära städer mycket att erbjuda – alltifrån från prisvärda boenden till billiga måltider och en uppsjö av gratisaktiviteter och event. I listan nedan får du veta vilka tio städer som är de mest budgetvänliga i Europa just nu.

Stockholm då? Stockholm hamnar först på 22:a plats på hela listan som du hittar här. Tips på gratisaktiviteter i respektive stad under september månad hittar du här

Artikeln publicerades först på Vagabond.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-08-27 14:22