Lollapalooza presenterar maffig lineup: Post Malone och Pearl Jam

Festivalfeber när Lollapalooza släpper sin lineup för sommaren 2022.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2021-11-24 09:01  |  Lästid: 2 minuter

Utan att hänfalla till den konsert- och festivalnostalgi som ibland kan närma sig något lite infantilt så är det ändå svårt att inte längta efter festivalernas återkomst. Sittande samkväm på gräsplättar, uppriktiga diskussioner om mejerilobbyism och skämt om Looptroop som ersättare för något stort band – trots allt så ska det bli kul med festival igen.

Lollapalooza gjorde braksuccé sitt första upplaga i Stockholm sommaren 2019 och allt pekar mot en ännu större succé nästa sommar. Den ambulerande monsterfestivalen är känd för sina stora bokningar och nästa sommars upplaga av festivalen är planenligt uppskruvad.

Precis som tidigare är det ett slags tutti frutti-tänk där varje besökare ska kunna få sitt shuffle-lystmäte tillfredsställt. Eller vad sägs om Post Malone, Pearl Jam och Doja Cat på toppen av festivalaffischen? Andra större skrytnamn som Lollapalooza har bokat är Måneskin och Imagine Dragons.

Café slår ett extra slag för Haims rusiga softrock, Goldlinks innovativa hybrid mellan hiphop och house och Kacey Musgraves skinande country.

Här är resten av artisterna:

Lewis Capaldi

The Kid LAROI

Mitski

Polo G

Biffy Clyro

Nina Kraviz

Jack Harlow

Sigrid

Dillon Francis

Meduza

Glass Animals

IDLES

Kaleo

Veronica Maggio

Alesso

Benjamin Ingrosso

Tove Lo

Timbuktu & Damn!

Miriam Bryant

Little Jinder

Graveyard

Dimitri Vangelis & Wyman

Jubël

Galantis

Biljetter till Lollapalooza släpps torsdag 25 november 09.00 via lollastockholm.com/tickets.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-11-24 14:14