Steppa upp ditt hemmagym – med Louis Vuitton-hantlar för 27 000 kr

Franska modehuset Louis Vuitton uppmanar till lyxig hemmaträning.

Lukas Nordén  |  Publicerad 2020-04-20 14:25  |  Lästid: < 1 minuter

Med Louis Vuittons senaste produktlansering bränner du förmodligen mer pengar än kalorier.

Det anrika modehuset har de senaste åren skapat stora rubriker (inte minst här på Café) med toklyxiga accessoarer som få kan unna sig. De har exempelvis släppt ett par in ear-hörlurar för 9 000 kronor och ett pingisracket för 22 000 kronor.

Nu har det så blivit dags igen. I dessa märkliga tider då många av oss ägnar sig åt hemmaträning lanserar det franska lyxvarumärket ett par hantlar – värda 27 000 kronor. Som en jämförelse kostar ett set hantlar på Gymgrossisten inte mer än 699 kr, vilket är 40 gånger billigare.

Uppdatera ditt hemmagym med franska lyxhantlar.

På sin hemsida skriver Louis Vuitton: "Dessa hantlar har ett estetiskt slående och sportigt utseende. Det är en perfekt gåva till den som önskar att träna med stil eller förfina sitt hemmagym med exklusiva Louis Vuitton-detaljer”

Hantlarna ingår i Louis Vuittons kollektion ”Sportvaror” och kommer säkerligen dra till sig några extra blickar, då en stor majoritet världen över tränar hemifrån under den pågående coronapandemin. Andra produkter i den exklusiva kollektionen är ett hopprep (6 700 kronor) samt en behållare för din vattenflaska (12 600 kronor). Löp och köp.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-04-20 14:30