Louis Vuitton släpper trådlösa in ear-hörlurar för 9 000 kronor

Louis Vuittons nya in ear-hörlurar.

Om Apple AirPods känns onödigt dyra...

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-01-21 14:24  |  Lästid: < 1 minuter

Ja, du läste faktiskt rätt. Det verkar som att allt som associeras med modemagnaten Virgil Abloh fördubblas i pris, och det här är minst sagt inget undantag. Nu har lyxmärket Louis Vuitton gjort en satsning för att ta sig in på marknaden för hörlurar. Och om du tycker att Apples AirPods känns onödigt dyra, håll i dig nu.

Det anrika franska modemärket avslöjar att man är på gång att släppa ett par in ear-hörlurar för det – i sammanhanget – väl tilltagna priset 995 dollar, motsvarande drygt 9 000 kronor.

De trådlösa hörlurarna erbjuder 20 timmars lyssningstid och släpps i tre olika färger. En svart, en röd, och en annan svart modell som inkluderar de blå och gula LV-ränder.

Louis Vuittons in ear-hörlurar i svart, rött och randigt.

Tidiga recensioner med avseende på ljudkvalitet har varit överväldigande positiva tack vare ljudspecialisterna Master & Dynamic. Men med den svindlande prislappen är det tydligt att man betalar för något helt annat än enbart ljudkvaliteten.

Dessutom finns det inget nytt med hörlurarna förutom färgvalet och logotypen. Enligt prylsajten Hypebeast är det samma modell som Master & Dynamic MW07 Buds som släpptes förra året. Med andra ord betalar köparen alltså flera hundra dollar extra för LV-loggan istället för att betala det redan höga priset för Master & Dynamics lurar på 299 dollar. 

Hittills finns inga uppgifter om när hörlurarna släpps, men inte alltför vågad gissning är att hålla koll på Louis Vuittons hemsida de närmsta månaderna.

Artikeln publicerades först på King.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-01-21 14:30