Då släpps säsong 2 av Netflix-succén ”Lupin” – se trailern här

Den elegante franske mästertjuven gör comeback redan i sommar.

Robin Åberg | Foto: Netflix  |  Publicerad 2021-03-09 13:48  |  Lästid: < 1 minut

Första delen av Netflix franska pusseldeckare Lupin rivstartade serieåret 2021 och beskrevs bland annat av Café som årets första riktigt bra serie. Succén var ett faktum och Lupin låg länge i topp över Netflix mest strömmade serier i både Sverige som i resten av världen.

Redan i sommar kommer nästa del i historien om den listige tjuven Assane Diop och precis som seriens första del lär alla avsnitt släppas på en gång. I andra säsongen kommer tittaren få dyka djupare i Diops jakt på hämnd mot den familj som felaktigt satte dit hans far och fick honom mördad. Jakten utsätter Diop för nya farliga utmaningar han måste lösa på sitt Sherlok Holmes-aktiga vis.

Lupin bygger på Maurice Leblancs gamla böcker om gentlemannatjuven Arsène Lupin, men gör en smart adaption till nutid där huvudkaraktären Assane Diop (spelad av En oväntad vänskap-mannen Omar Sy) imiterar den altruistiske charmtjyvens manér och tillvägagångssätt i ett tjusigt porträtterat Paris.

Om du kan rekommenderar vi att se serien på originalspråk. Franskan är för vacker för att dubbas bort med klumpig engelska.

Spana in trailern till andra säsongen av Lupin här:

Säsong 2 av ”Lupin” släpps på Netflix 11 juni. Du kan se den här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2021-06-11 16:12