Mark Ronson årets bäst klädda man enligt GQ – så snor du stilen

Mark Ronson är enligt brittiska GQ årets bäst klädda man. Café instämmer i hyllningskören, och guidar dig till hur man snor den brittiska succémusikerns look.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-11-02 10:50  |  Lästid: 2 minuter

Den brittiska upplagan av GQ utsåg tillsammans med Hugo Boss i måndags Mark Ronson till årets bäst klädda man. Och inte oss emot, den brittiske musikern, producenten och DJ:n har de senaste åren gått från klarhet till klarhet stilmässigt, och har en garderob som de flesta avundas. Kolla bara in videon nedan där GQ fick tillgång till Marks minst sagt spektakulära garderob.

För att sno Mark Ronsons stil behöver du dock inte slå sönder spargrisen. Visserligen består hans outfits ofta av lyxmärken som Saint Laurent, men hans 50-talsdoftande rock’n’roll-look går många gånger att sno även om du är på en strängare budget än Mark Ronson, som råkar ha fötts med gitarrformad silversked i mun.

Blanda klassiska rock’n’roll-attribut som skinnjacka, boots och leopardmönstrat med vida kostymer och smalt sittande t-shirtar för att få till det rätta retrostuket på din look.

Kortärmad skjorta: ASOS, t-shirt: Acne Studios, sammetsjacka: Saint Laurent, rock: CMMN SWDN.

Skinnjacka: Reclaimed Vintage, kavaj: COS x Mr Porter, boots: Saint Laurent, byxor: Our Legacy, kostym: ASOS

Alla produkter är valda av Café. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-05 15:44