Hoppa till innehåll

Max lanserar nu två nya lyxshakes med fokus på äpple och popcorn

Lagom till sommaren utökar nu Max sortimentet av lyxshakes med två nya smaker.

Vad vet vi då om de nya sommarsmakerna?

Salted Caramel & Popcorn har som namnet antyder en smak av popcorn som enligt ett officiellt uttalande ”blandas med glassens sötma, toppad med grädde och karamelliserade popcorn i en härlig blandning av sött och salt”.

Green Apple & Poppin’ Candy beskrivs som ”en sötsyrlig äppelkompott med äppelbitar för crunch och Popping Candy som poppar i munnen.”

Spontant låter den sistnämnda godast, då gröna äpplen känns som den mest sommarkompatibla smaken, men Cafés redaktion har ännu inte haft möjlighet att testa någon av dem, så ett mer detaljerat utlåtande får vi eventuellt återkomma med.

”Vi har tidigare jobbat med ganska traditionella smaker i våra Lyxshakes men den här sommaren ville vi utmana det och hitta något som kändes mer oväntat och spännande. Vi ser också att många av våra gäster eftersöker den typ av smakupplevelse som överraskar. Vi experimenterade länge med olika smakkombinationer innan vi landade i dessa två, och personligen tycker jag att de är riktigt goda,” säger Jussi Merimaa, produktutvecklare och kock på Max Burgers.

Dessa nya lyxshakes finns från och med nu i alla Max restauranger.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.