Max släpper två nya Lyxshakes och Västerbottenost i helt ny tappning

Max hamburgare, lyxshake och

Västerbottensost som friterade side sticks och två trevliga smaknyheter i form av Triple Chocolate Brownie och vanilj när den svenska hamburgerjättens pansarkryssare till kaloribomb – lyxshakes – får tillökning.

Joakim Almén | Foto: Max hamburgare  |  Publicerad 2020-05-14 13:24  |  Lästid: 2 minuter

Folkliga hamburgerkedjan Max nyheter är alltid ett välkommet inslag i flödet. Handlar det inte om nya vegomål och växtbaserat kött, handlar det om ultimata bakisburgare hem till dörren. Inför stundande snabbmatssommar lägger Max sina bästa nyhetskort på sides och kaloritunga efterrätter. Dessutom gör den enligt Max själva ”numera klassiska” Spicy Avocado en återkomst på menyn.

I ett pressmeddelande berättar Max även att man gjort småfix bland ingredienserna i menyn, där rödlöken bytts ut mot en sötare gul lök, samt förbättrat recept på sesambrödet.

Men det är förstås de riktiga nyheterna som är mest intressanta. I ett norrländskt samarbete med Västerbottenost fogar man in den nya smakrika side ordern Västerbottenost sticks bland favoriten Mozzarella sticks.

– Jag använder Västerbottensost i min egen matlagning och vi har verkligen sett fram emot att ta in den här karaktäristiska smaken på MAX meny. Det tillsammans med våra nya Lyxshakes och finjusteringar i detaljerna gör att vi säkrar en riktigt god sommar på MAX, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max i ett pressmeddelande.

Nya lyxshakes, ja. Max ”extra allt”-dessert (eller varför inte en superonyttig lunch/middag, med tanke på hur extremt mättande den är) får två nya tillskott i form av Triple Chocolate Brownie med choklad och browniebitar och en variant med bourbonvanilj.

Utöver det är det noterbart att burgarkedjan i och med en ny 90 grams variant på växtburgaren Delifresh Plant Beef numer har flera gröna än röda burgare på menyn. Bra, Max!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-05-14 13:29