Hoppa till innehåll

Min outfit – SBKM 2017

Förra veckan korades Leslie Tay till Svewriges bäst klädda man 2017 på resturang Carousel i Stockholm. Flott ska det va! Det är kul att se att juryn bakom vidgar vyerna år efter år och går bort från mossiga tweedkostymer och damasker. Jag bar COS från topp till strumpa och toppade med loafers från Gucci., var … Continued

Förra veckan korades Leslie Tay till Svewriges bäst klädda man 2017 på resturang Carousel i Stockholm. Flott ska det va! Det är kul att se att juryn bakom vidgar vyerna år efter år och går bort från mossiga tweedkostymer och damasker.

Jag bar COS från topp till strumpa och toppade med loafers från Gucci., var vänliga att bortse från min sneda slips. ¯\_(ツ)_/¯ Kostymen är en ull/mohair-blandning och det jag gillar med COS’ kostymer är det faktum att de är klassiska med en modern twist. Och inför kommande studenttider är det strålande att kolla in denna då priset är 1 900 kr för kavaj och 890 för byxa. Kostymen hittar du här! Skorna är Guccis 1953 Horsebit loafer, en klassisk schtek-sko. Den hittar du här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.