Det vi vet än så länge om Netflix nya dejtningserie ”Too Hot to Handle”

Personer på en handduk på en vit strand.

I en tid präglad av social distansering känns detta som klockren tajming från Netflix sida.

Jonas Fiskáare | Foto: Getty  |  Publicerad 2020-04-06 14:37  |  Lästid: < 1 minut

Strax efter succén Love is Blind som trollbundit Netflix-prenumeranter världen över, såväl före som efter pandemiutbrottet, släpper streamingjätten en ny realityserie på samma tema. Too Hot to Handle som produktionen döpts till, är liksom Love is Blind en realityshow där ett gäng kärlekstörstande singlar i sin jakt på kärlek tvingas förhålla sig till spelregler som innebär något okonventionella dejtingomständigheter. Den här gången är frågan inte huruvida om kärleken är blind eller inte – istället är det längtan efter fysisk njutning som står i fokus.

Serien beskrivs som en mix av Love is Blind och Love Island. Att döma av Netflix egen beskrivning handlar serien om ett tiotal singlar som samlats på avlägsen en paradisstrand för att dejta varandra. Haken är att ingen fysisk kontakt, vilket innefattar alla former av intimt umgänge tillåts under hela inspelningen. Med andra ord inget hångel, smekande, skedande och absolut inget sex. Tanken är att deltagarna ska skapa intima band till varandra som inte är direkt fysiska. Lyckas de värja sig för sin fysisk hunger – utan att göra sig skyldiga till en regelöverträdelse, belönas de med prissumman på 100 000 dollar.

Några detaljer om deltagarna finns ännu inte. Sannolikt kommer fler detaljer (inklusive en trailer) släppas ju närmare vi kommer premiärdatumet som är satt till den 17 april.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-04-06 14:37