Annons

Nike släpper Sverigeexklusiva sneakermodeller i skolåda i Stockholm

Nike hårdsatsar på sneakers i Sverige – i veckan öppnar man specialanpassad hemsida och en skolåda i Stockholm. Under tre dagar släpper man också fyra modeller exklusivt för oss svenskar.

Tom Cehlin Magnusson

Nike satsar på sneakers i Sverige. I dagarna lanserar man sneaker-plattformen nike.com/sneakers som ska garantera tillgången till Nikes mest eftertraktade modeller och hårdast limiterade kollektioner. Tanken är att hemsidan ska erbjuda allt från märkets mest tekniska löparskor till retroklassiker som Air Force 1.

Annons

Exclusive stylesfram1

Nike har gjort allt för att anpassa hemsidan efter alla inbitna sneakerfantaster med information om aktuella släpp, en enkel betalningsprocess och något de kallar ”The Draw” – ett lotterisystem där utvalda sneakerälskare slumpmässigt väljs ut för att få tillgång till limiterade och populära sneakers.

Gilla Cafe.se på Facebook

För att fira lanseringen av hemsidan anordnar den amerikanska skojätten en digital popup-butik på Norrmalmstorg i Stockholm den 1-3 december. Butiken är en överdimensionerad skolåda som ska husera fyra Sverige-exklusiva släpp: Air Jordan 1, Air Force 1, Air Max 1 och Sock Dart.

Fyra klassiska modeller där Jordan-modellen är en återlansering, och de andra tre är helt unika för den svenska marknaden. Modellerna lanseras i begränsad upplaga med numrering och specialdesignad förpackning.

Se de exklusiva modellerna nedan:

OM9C9311_2

Nike Sock Dart, släpps 1/12. 

OM9C8581

Nike Air Jordan 1, släpps  2/12.

OM9C8881

Nike Air Max 1, släpps 3/12.

OM9C9210_2

Nike Air Force 1, släpps 3/12.

Skolådan står på Norrmalmstorg mellan 1-3 december och nya exklusiva modeller kommer släppas dagligen.

 

Annons

Dela (42)
Tweeta

Annons


Laddar