Hoppa till innehåll

Nothings nya hörlurar Ear Stick sticker ut i konkurrensen

Nothings Ear Stick hörlurar
Redaktionen

Banbrytande design, det cylinderformade fodralet och ett anständigt ljud utan att blockera örat får Nothings nya hörlurar Ear Stick att sticka ut.

Nothing Ear Stick sticker liksom Nothings övriga produkter ut. Etuiet är tubformat och man öppnar det genom att skruva på ena kortändan eller trycka mot den sträva ytan på en inre cylindern. Det är lätt att öppna med bara en hand.

Hörlurspinnarna är genomskinliga och visar, precis som Nothings hörlurar Ear 1, elektroniken innanför. Tillskillnad från Ear 1 hänger du headsetet i örat utan någon gummiplupp som sluter tätt runt högtalaren. Därför stängs inte omgivningens ljud ut och hörlurarna har heller ingen brusreducering av den anledningen. 

Med den öppna konstruktionen försvinner mycket av basen och det blir mer fokus på diskanten (höga toner). Med mycket ljud i omgivningen behöver du dra upp volymen mer och det kan lätt ge ett vasst ljud som tröttar ut. I övrigt får man mycket detaljer i musiken och hörlurarna klarar även musik med mycket dynamik. Konstruktionen gör även att ljud läcker ut.

Klart över snittet är samtalsljudet – du hörs riktigt bra även om du har ljud i bakgrunden. Nothing Ear Stick får även ett plus för att det är väldigt enkelt att para om dem. 

På minussidan: prislappen. Nothing Ear Stick kostar ungefär lika mycket som andra generationens Airpods – 1 400 kronor känns i högsta laget om man jämför med Apples superpopulära och konkurrerande hörlurar.

Den här artikeln publiceras i samarbete med Thingz.se.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.