Annons
Annons

Nu har du chansen att ställa ut dina egna bilder på Fotografiska

Tävla om att få en egen utställning på Fotografiska!

Thowe Wagner Larsson

I en tid där vi fotar i princip enbart digitalt är det lätt att de gamla analoga fotografierna glöms bort. Enligt en ny undersökning från Google har fler än var femte svensk över 1000 analoga foton undanlagda. Nu kan du, tillsammans med konsthallen Fotografiska och Google, ge dina gamla bilder nytt liv inför en helt ny publik.

Annons

– Genom Re:Collection Gallery ställer vi ut fotografier digitalt från privatpersoner som bär gamla minnen och nya berättelser. Som en inkluderande mötesplats för hela Sverige vill vi inspirera allmänheten och hoppas kunna föra fram många unika och rörande historier de kommande veckorna, säger Karl Skoog, marknadschef på Fotografiska i ett pressmeddelande.

Gilla Cafe.se på Facebook

Vem som helst kan ansöka om att få ställa ut sina foton. Så här gör du:

1. Lägg upp en analog bild på Instagram och tagga bilden med #recollectionbygoogle. Skriv en hälsning till den person du vill hylla.

2. Vänta och se om Fotografiska väljer ut din bild.

3. Blir du utvald får du en egen tidsslott i galleriet och personen du hyllar får sig således en egen utställning. Dessa foton omvandlas till digitalt format i bättre kvalitémed hjälp av Googles nya app Google PhotoScan.

Re:Collection Gallery pågår mellan den 23 november och 4 december och är öppen för allmänheten.

Annons

Dela (47)
Tweeta

Annons


Laddar