Hoppa till innehåll

Nu lanserar Peroni somrig lager i Sverige

Det blev just lite svårare att välja öl till sommarens grillkvällar – under våren når en ny italiensk lager svenska butiker.

Under sommaren 2023 släpptes Peroni Stile Capri i flera länder och nu i sommar är det Sveriges tur att testa denna citrusdoftande lager som under april dyker upp på såväl restauranger som Systembolaget. I ett pressmeddelande berättar Peroni att ölen togs fram för att ”hylla kopplingen mellan italiensk premiumöl och den ikoniska ön Capri”.

Detta till trots produceras Stile Capri inte på Capri, utan i Bari (cirka 300 kilometer därifrån) och i Rom (cirka 200 kilometer därifrån). Men den kan säkert vara god ändå!

Så här beskriver Ida Schramme på Peroni nytillskottet.

”Redan förra året lanserades Stile Capri globalt, och nu är det äntligen Sveriges tur att ta del av den solkyssta smaken. Med sommaren precis framför oss känns det helt rätt att nu kunna erbjuda ett uppfriskande öl som passar perfekt till alla sommarens tillfällen.”

Peroni Nastro Azzurro Stile Capri 4.2% kommer att finnas tillgänglig hos utvalda restauranger och barer från och med 22 april, samt i Systembolagets beställningssortiment från och med 30 april. Stile Capri kostar 18,90 SEK på Systembolaget.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.