Annons
Annons

Nya metoden hjälper dig att inte ångra tatueringen

Det är inte så kul om man skaffar en tatuering och sedan ångrar sig. Med Momentary Ink behöver du inte längre uppleva den där besvikna känslan utan kan testa din tatuering innan du skaffar den för resten av livet.

Tobias Skagerström
Foto: Momentary Ink

asdfasdf


tatuering

Det finns olika sätt att ta bort en tatuering men de flesta är dyra och gör ont. Därför är Momentary Inks idé som låter dig göra om vad du vill till en tillfällig tatuering så bra. Det är perfekt för dig som funderar på att skaffa en cool kinesisk drake på axeln, skriva din älskades namn på armen eller göra något annat men är inte helt säker på om det blir snyggt.

Annons

Du laddar upp en bild på din blivande tatuering på Momentary Inks hemsida och sedan skickar företaget en tillfällig tatuering som ska hålla i 3-10 dagar. Hur länge den tillfälliga tatueringen sitter kvar beror på var den sitter och hur detaljerad den är.

Gilla Cafe.se på Facebook

Det här tar uttrycket ”think before you ink” till nästa nivå och du kan verkligen prova hur din blivande tatuering ser ut. Vem vet, du kanske skulle prova om du ser lite bra ut i den där svanktatueringen ändå?

Annons

Dela (21)
Tweeta

Annons


Laddar