Hoppa till innehåll

Nytt i groominghyllan – fukt, rakning & masker

Sverige ligger i semesterdvala och slöar i hängmattan, solstolen eller på balkongen men på skönhetsfronten kommer det härliga nyheter! Mitt badrumsskåp upplever en remake värd namnet och jag har bytt ut flera av mina tidigare favoriter mot nya produkter. Här har jag samlat de bästa nyheterna just nu! Fuktfest! En av de första produkterna jag … Continued

Sverige ligger i semesterdvala och slöar i hängmattan, solstolen eller på balkongen men på skönhetsfronten kommer det härliga nyheter! Mitt badrumsskåp upplever en remake värd namnet och jag har bytt ut flera av mina tidigare favoriter mot nya produkter. Här har jag samlat de bästa nyheterna just nu!

Fuktfest! En av de första produkterna jag provade från L:a Bruket var deras Broccoli Seed Serum, ett bra nybörjarserum. Nu har jag gått över till denna Broccoli Seed Oil och dammar på den här fuktmasken över.  Lilla Brukets produkter har en bra prisbild för den som är intresserad av hudvård men inte vill lägga en halv förmögenhet. Spana in deras tvålar också!

Japanska Kosé riktar sig mer mot mogen hy men deras Gentle Cleansing Milk är utmärkt för den med känslig hy som vill ha en snäll men effektiv rengöring. Extrakt från ris och sojabönor gör att detta borde bli en stor favorit i många män och kvinnors badrumsskåp framöver.

Hymm for men är ett nystartat märke som satsar på att förenkla rakningen för män. Deras sortiment innehåller allt från rakhyvlar till after shave, deo och shampoo. Spana in deras prisvärda utbud här!

Vichy har hakat på multimask-trenden och lanserar nu 3 ansiktsmasker, en peel, en por-rengörande och en uppfriskande mineralmask. Efter att ha använt peelen och den leriga por-rengöraren kan jag säga som med de flesta av Vichys produkter; de är snällt effektiva. Utan att irritera huden kändes ansiktet mjukare så om man har känslig hy med porproblem kan detta vara lösningen. Mineralmasken i gelé-form kändes mest kladdig och gick inte riktigt in i huden.

Maskerna kostar ca 159 kr och du kan köpa dem här bland annat!

Filorgas NCTF-serie säljs in som ”flytande botox” eller ”vitamincocktail”. NCTF står för New Cellular Treatment Factor och ska hjälpa åldrande hud genom att tillföra hyaluronsyra och 53 andra ingredienser såsom antioxidanter, aminosyror, mineraler och vitaminer. Jag har främst använt deras Regenerating Serum som är ett lite krämigare serum, perfekt för den torra luften här i norr.

LÄS MER!

Min groomingrutin

Bästa produkterna nu – under 250 kr

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.