Hoppa till innehåll

Ösiga nya trailern för Deadpool and Wolverine är här

I sommar är det äntligen dags för Deadpool och Wolverine att bilda team. Frågan är om filmen kommer sätta stopp för allt snack om superhjältefilmens död?

I år har en enda film inom Marvel Cinematic Universe premiär, vilket är anmärkningsvärt om man ser på de senaste årens utgivningstakt. Detta innebär förstås att förväntningarna på den enda filmen, Deadpool and Wolverine, är lite högre. Något man själv spädde på i sin första trailer med en uttalad ambition att ”rädda Marvel”.

I ett klimat där skådespelare ofta pratar ner superhjältegenren, bara för att den just nu inte är exakt lika het som för fem år sedan, är det befriande med personer som Ryan Reynolds. Han har en så potent entusiasm i sitt sätt att ta sig an Deadpool. Det lyser igenom att det är en dröm han haft väldigt länge och att han fortfarande tycker att rollen är riktigt rolig. Kemin med Hugh Jackmans Wolverine ser också lovande ut och man blir ju glad av att äntligen få se den där knallgula dräkten från serietidningarna.

Kommer filmen kunna rädda Marvel? Vi får se, men det ser ut att kunna bli riktigt kul och ösigt i alla fall.

Se trailern här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.