Annons

Oumph-teamets nya produkter är helt ekologiska och veganska

Beat Cornballs och Beat Potato Cakes är två bönberikade, ekologiska och veganska nyheter!

Joel Linde
Oumph-teamets nya produkter är helt ekologiska och veganska

Företaget Food for progress, som ligger bakom den veganska produkten Oumph!, startades 2015. När Max hamburgare storsatsade på vegetarisk och vegansk mat 2016 var oumph en stor del av framgången, dels eftersom det var det enda alternativet som var helt veganskt.

Annons

Nu har företaget utökat skafferiet med två nya produkter inom serien de kallar för Beat. Båda produkterna är helt ekologiska och veganska. För att addera extra näringsvärde, i synnerhet protein, är de bönberikade.

Gilla Cafe.se på Facebook

beat-oumph

Den ena produkten heter Potato Cakes och innehåller 38 procent åkerbönor från Sverige. De är alltså bönberikade potatisplättar som smakar utmärkt tillsammans med lingonsylt eller creme fraiche, rödlök och tångkaviar.

Den andra produkten heter Cornballs och består av 48 procent åkerbönor.

– Cornballs är perfekta att äta till exempel med tortillabröd, grönsaker och en schysst sås. Eller som ett snack, säger Anna-Kajsa Lidell, en av grundarna av Food for Progress.

Båda produkterna lanseras under vecka sju, som började med den 13 februari, på Ica och City Gross. De innehåller 600 gram och kostar från 49,90.

Gillar du oumph borde du verkligen testa det här hacket på Max-restaurangerna – en oumphlåda med pommes och extra allt!

Annons

Dela (46)
Tweeta

Annons


Laddar