Här kan du äta den nya veganska blödande burgaren i Sverige

Beyond Burger eller Juicy Vegan Burger – oavsett benämning finns det bara ett fåtal ställen som serverar den nya veganska, blödande burgaren i Sverige. Här kan du prova den!

Olle Arnell  |  Publicerad 2018-09-13 11:12  |  Lästid: < 1 minuter

Den senaste nyheten på burgarhimlen är den veganska burgaren som tagits fram för att vara så lik en nötköttsburgare som möjligt. Nyckelordet i marknadsföringen av den nya produkten är att den är “blödande” precis som en vanlig hamburgare, och det som gör att det ser ut som att burgaren blöder är rödbetssaft. Varför just detta skulle få alla att vilja prova den nya produkten är tämligen oklart, men Café gick på tricket och här kan du läsa om hur vi tycker den smakade, kändes, och såg ut.

Men än så länge är det långt ifrån alla ställen som serverar den nya (blödande!) veganska burgaren som kallas lite olika på olika ställen men som innehåller i princip samma sak, så om du vill prova den ska du bege dig till något av de här ställena.

Här kan du äta den nya veganska blödande burgaren

Phil’s Burger

Phils Burger kallar burgaren för “Beyond Burger” och du kan beställa den på alla kedjans restauranger i Stockholm, Uppsala och Eskilstuna.

Urban Deli

Urban Deli kallar köttet för "Juicy Vegan Meat" och den går att köpa på Urban Delis restauranger på Nytorget, Sveavägen och i Sickla.

Scandic

Scandic kallar, precis som Phil's, sin produkt för "Beyond Burger" och serverar burgaren på alla sina restauranger.

Garant

Garant kallar den nya burgaren för "Juicy Vegan Burger" och säljer sin produkt på matvaruaffärerna Willys, Hemköp, Tempo och Mat.se. Säljstart: 19 september.

Läs mer: Nu finns Beyond Burger i Sverige – "vegoköttet" som tog 10 år att ta fram

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 03:12