På nätet med Tommy Myllymäki: ”Alla kockar har sjuk humor”

cafevik  |  Publicerad 2014-04-10 06:33  |  Lästid: < 1 minut

Den 7 maj drar Tommy Myllymäki på sig den svenska kockdressen för att vinna Bocuse d’Or Europe 2014 (kock-EM) i Stockholm – andraplatsen från 2011 måste toppas! När han svarar på Cafés frågor om nätvanor handlar det om ego-googlingar, sjuk kockhumor och nördiga köksprylar.

* * *

Min startsida:
– Min egen hemsida, Tommymyllymaki.se. För att jag ska komma ihåg att uppdatera den – vilket jag ändå inte gör. Annars blir det Google.

Bästa sajten för musik:
– Jag följer några på Instagram som heter Open Ears Music. Sen gillar jag att kolla på Pet Sounds för bra skivtips.

Bästa matsajten:
– Just nu mycket Bocuse d’Or på Facebook, jag kollar gamla tävlingsbidrag och ser hur det ser ut. JB Prince har mycket utrustning som är ganska nördig och rolig. Söders Gourmet, en svensk sajt, har också mycket bra köksprylar för kockar.

För att skratta:
Youtube. Ofta får jag klipp skickade till mig, det har varit rätt mycket klipp från Partaj. Alla kockar har helt sjuk humor.

Här surfar jag när jag borde göra annat:
– Kanske kollar Hemnet.se. Och Café! Jag gillar att kolla på kläder och hitta inspiration.

Pinsammaste sökningen i min googlehistorik:
– Det finns massor. Säkert något om mig själv som jag letat efter, som är helt patetiskt egentligen.

Laddar ner från Pirate Bay:
– Drar jag ner något där så blir det nog film. För musik finns ju Spotify.

David André

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-05-13 12:33