Avengers-veteranen är världens sexigaste man 2021

Paul Rudd i Ant-man-kostym

Amerikanska magasinet People har återigen tagit sig friheten att utse världens sexigaste man. Årets vinnare är skådespelaren Paul Rudd, en av de äldsta att få titeln.

Robin Åberg | Foto: Getty  |  Publicerad 2021-11-10 17:11  |  Lästid: 2 minuter

På förhand handlade snacket om vem som skulle kamma hem titeln Världens sexigaste man mest om Chris ”Captain America” Evans. Dwayne ”The Rock” Johnson, som själv vann 2016, gav sig även han in i diskussionen och menade att titeln för evigt borde vara hans.

De båda fick dock se sig slagna av skådespelarkollegan Paul Rudd, kanske mest känd för sin roll som Ant-Man i Marvels superhjältefilmer. På karaktäristiskt vis tar Rudd dock det hela med självdistans och humor.

– De är så många som borde få den härutmärkelsen före mig, säger Rudd i vinnarintervjun med People.

Paul Rudd är just nu aktuell med The Shrink Next Door på Apple tv+ där han spelar mot Will Ferrell.

På sant grabbgnabbs-manér förväntar han sig även att hans vänner kommer komma med en del kommentarer.

– Som de bör, jag skulle gjort det. Jag menar, jag kommer gå in i det här hårt, jag ska äga det här. Inte försöka vara som ”åh jag är så ödmjuk”. Jag ska trycka upp visitkort. Men alla mina vänner kommer förgöra mig och jag förväntar mig det. Det är därför de är mina vänner.”

Halvt seriöst förväntar sig Rudd även att hans liv kommer förändras, och det mycket.

– Jag hoppas att jag äntligen blir inbjuden till såna sexiga middagar med Clooney, Pitt och B Jordan, fortsätter Rudd. Jag antar att jag kommer vara på många fler yachts. Jag tror även att det kommer göra mig mer inåtvänd och mystiskt, det ser jag fram emot.

Rudd förärades med en stjärna på Hollywood Walk Of Fame 2015.

Skådespelarens fru var den enda som visste om det hela på förhand och enligt Rudd ska hon ha varit ”förbluffad”.

– Men hon var väldigt gullig Efter en del fniss och shock sa hon ”de valde rätt” och det var väldigt snällt. Hon talade förmodligen inte sanning men vad skulle hon ha sagt?

Paul Rudd som klockar in på 52 år är den tredje äldsta som fått titeln ”Världens sexigaste man”. Sean Connery (då 59 år) och Harrison Ford (då 56) är de enda som bräcker honom i ålder vid tiden för utmärkelsen. Rudds vinst innebär att genomsnittsåldern för världens sexigaste man nu ligger på 39 år.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-11-10 17:12