Paul Walkers liv blir film – se nya trailern till dokumentären här

Dokumentären om ”The Fast and the Furious"-stjärnan Paul Walkers liv görs av duon som gjorde Heath Ledger-dokumentären ”I am Heath Ledger”.

Joakim Almén | Foto: Youtube  |  Publicerad 2018-07-31 10:42  |  Lästid: 2 minuter

The Fast and the Furious-stjärnan Paul Walker avled tragiskt i en singelbilolycka 2013. Nu kommer dokumentären I am Paul Walker om hans liv. I filmen, som har premiär på amerikansk TV redan 11 augusti, visar hans familj upp bilder och filmer från stjärnans barndom.

I den nyligen släppta trailern till dokumentären berättar namn som Tyrese Gibson och regissören till den första The Fast and the Furious, Rob Cohen om Walkers liv.

Paul Walker, Vin Diesel och Tyrese Gibson från ”The Fast and the Furious”-filmerna. Foto: IBL.

Paul Walker, Vin Diesel och Tyrese Gibson från ”The Fast and the Furious”-filmerna. Foto: IBL.

Medverkar i filmen gör även Pauls två brorsor, Caleb – som agerade som stand-in åt sin bror under inspelningarna av The Fast and the Furious 7 – och Cody, som delar slående utseendemässiga likheter med sin bortgångna bror.

Paul Walkers brorsor Cody och Caleb medverkar i filmen – och visst är dom lika sin bror?

Dokumentären produceras av Derik Murray och för regin står Adrian Buitenhuis. De båda stod även bakom dokumentären om Heath Ledger – I am Heath Ledger – som snurrade på SVT under förra året. En minst sagt habil dokumentär, och vi hoppas att filmen Paul Walker kommer upp i samma nivå.

Filmen kommer inte att gå upp på bio, men visas på TV i USA 11 augusti. Hittills är det oklart om den kommer till Sverige, men vi håller tummarna.

Se trailern till I am Paul Walker här!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-07-31 10:46