Hoppa till innehåll

Kan familjen Shyamalans nya skräckis bli årets läskigaste? Se trailern här

Skräckåret 2024 fortsätter med trevliga överraskningar. Nu för dottern Ishana familjen Shyamalans skräckfilmsarv vidare med kommande filmen ”The Watchers”.

Ishana Shyamalan långfilmsdebuterar som regissör i sommar med The Watchers, men hon är som namnet antyder långt ifrån ny i branschen. Skräckfilmspappan M. Night Shyamalan står med som producent för filmen och de båda har tidigare samarbetat på en rad projekt.

Nu har både trailer och releasedatum släppts för Ishanas första långfilm och hon har både skrivit manus och regisserat denna tolkning av A.M. Shines kusliga folksaga The Watchers från 2021. Mottagandet i sociala medier har hittills varit positivt med ett gäng glada tillika förskräcka tillrop.

Foto: X

I The Watchers följer vi en ung kvinna som mitt i ett kraftigt oväder tar skydd i en stuga i skogen, där det visar sig att några andra redan slagit läger. Dessvärre tycks det även finnas några mystiska varelser med oklara avsikter som hälsar på våra huvudpersoner om natten. Det hela ser väldigt stämningsfullt och illavarslande ut, baserat på trailern.

Med en så välgjord trailer är förväntningarna också stora inför M. Nights egna film Trap som även den släpps senare i år. Hittills vet vi absolut ingenting mer om den, men nu har pappa Shyamalans anledning att känna press.

Skräckfilmen ”The Watchers” har biopremiär 5 juni.

Se trailern till The Watchers här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.