Annons

”Prinsens klocka är så stor att man undrar om det är den han måttar”

Prinsens klocka är en ståtlig pjäs, men Cafés klockexpert är skeptisk. ”Det är ett förvånande val av någon som kallar sig designer”, säger Anders Modig.

Markus Thunberg
”Prinsens klocka är så stor att man undrar om det är den han måttar”

prinsen

Foto: IBL

Prins Carl Philip har ett gediget klockintresse. Det kanske inte är i nivå med Chris O’Neills Rolexsamlande, men han har setts i flera snygga modeller på senare år. Han gav även Sofia en klocka i morgongåva när paret gifte sig.

Annons

När prinsen under tisdagskvällen tog emot pressen på Danderyds sjukhus efter deras första barn – Sveriges senaste prins – gjorde han det i sällskap med en praktfull klocka.

Modellen är en Seiko Astron limited GPS Solar 47mm Safir 100m. Priset? 37 950 kronor, men tyvärr är det en modell i begränsad upplaga och går inte att köpa just nu.

Gilla Cafe.se på Facebook

prinsen2

Cafés klockexpert Anders Modig tycker det är en hyfsat prisvärd klocka.

Hur bär man en så stor klocka som prinsen har?

– Ja, för min del är rådet enkelt – man bär inte så stora klockor. Men prinsen verkar ju vara en rätt sportig kille och så, och då kan det funka.

Ett rimligt val av prinsen?

– Det är ett förvånande val av någon som kallar sig designer – klockan är ju så stor att man undrar om det är klockan han måttar upp på fotot, säger Anders Modig.

Annons

Dela (91)
Tweeta

Annons


Laddar