Se lanseringstrailern till årets hetaste spel – som släpps nästa vecka

Nästa vecka släpps årets mest efterlängtade spel – ”Read Dead Redemption 2” – och nu är sista trailern här.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-10-19 11:15  |  Lästid: 1 minut

På fredag 26 oktober släpps äntligen Grand Theft Auto-utvecklarna Rockstar Games andra western-lir Read Dead Redemption 2. Spelets release har skjutits upp vid flera tillfällen, vilket i sig inte är ovanligt för ett storspel, och en av Rockstars grundare, Sam Houser sa nyligen till Vulture att de som jobbat med spelet har arbetat 100 timmar per vecka för att kunna färdigställa spelet.

Rockstars GTA-serie är ett fenomen som vida sträcker sig förbi spelintresserade i uppmärksamhet, men många menar att det första Red Dead Redemption-spelet som släpptes 2010 är ännu bättre än GTA-spelen. Och det är verkligen inte att ta i när man säger att Red Dead Redemption 2 är årets största, mest efterlängtade och hajpade spel.

Read Dead Redemption 2 är, trots sin antydande tvåa i titeln, det tredje spelet i Red Dead-serien. Det första spelet – Red Dead Revolver – släpptes 2004 och Red Dead Redemption släpptes alltså 2010. Red Dead Redemption 2 är en prequel till spelet från 2010 och följer den laglösa Arthur Morgan som en medlem i Dutch Van der Lindes gäng. Dutch Van Der Linde känns igen som en av antagonisterna från det första Red Dead Redemption-spelet. Spelet utspelar sig år 1899 – mitt under brinnande vilda västern.

Nu har den sista trailern äntligen släppts. Trailern visar upp spelsekvenser från den drygt 60 timmar långa huvudstoryn där man agerar som en medlem i Van der Linde-gänget. Western-känslan som gjorde det första spelet så otroligt underhållande ser ut att vara bibehållen. Och visst ser det rent estetiskt och grafiskt nästintill perfekt ut. Rockstar har, precis som med GTA-spelen, utlovat att singelspelarkampanjen ska utökas med en onlinedel med tiden.

Hajpen är, så att säga, real.

Red Dead Redemption 2 släpps till Xbox One och Playstation 4 26 oktober.

Se trailern till Red Dead Redemption 2 här!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-10-19 14:52