Hoppa till innehåll

Han återskapade GTA VI-trailern i verkligheten

Det är långt kvar tills GTA VI släpps nästa år, en väntan vi alla handskas med på olika sätt. Ett av de mest kreativa tidsfördriven står Andrew Levitt för, när han nu gör succé med sin minst sagt realistiska tolkning av spelets trailer.

Rockstars trailer för det kommande spelet GTA VI blev oerhört viral när den släpptes. Tom Petty-låten Love Is A Long Road som hördes i videon sköt i höjden på alla streamingtjänster och det vaga releasedatumet ”2025” har aldrig känts längre bort. Nu har Youtubern Andrew Levitt återskapat trailern i verkliga livet.

Han åkte till Miami som ju är inspirationskällan till spelets Vice City och spelade in trailern scen för scen, genom att hitta så identiska kameravinklar det bara var möjligt. De virala klipp som Rockstar tolkat och bakat in i trailern har Levitt inkluderat i originalutförande. Det ambitiösa slutresultatet är riktigt imponerande. Både när det kommer till Andrews förmåga att hitta platserna från spelet i verkligheten, men även när det gäller Rockstars förmåga att tolka Miami på sitt sätt.

Se hela trailern här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.