Robert Aschberg avslöjar: ”Jag har käkat amfetamin”

Fördomskulorna viner tätt kring Robert Aschbergs öron under veckans avsnitt av Fördomspodden. I avsnittet både bekräftar och förnekar han Cafés Emil Perssons fördomar om sitt knarkande.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-11-07 20:05  |  Lästid: < 1 minuter

Robert Aschberg är veckans gäst i Fördomspodden, podcasten där Cafés Emil Persson prövar sina mesta magkänslor på en känd person. Denna vecka har turen kommit till den lika delar bufflige som älskvärde tv-personligheten Robert Aschberg. För Emil Persson och poddlyssnaren berättar han om kommunism, omskärelse – och knark.

aschberg-fordomspodden

Du har tagit en hel del knark i dina dagar. 

– Jag rökte hasch ganska mycket på gymnasietiden, och har enstaka gånger käkat amfetamintabletter och sådant där, men det är nu säkert 35 år sedan jag tog någon annan drog än sprit.

Förutom avslöjanden som dessa berättar Aschberg i Fördomspodden om hur mycket smuts han har på folk i tv-branschen (mycket), hur mycket av dagens tv han tycker är bra (väldigt lite) och hur jobbiga han tycker prostataundersökningar är (inte alls).

Allt om detta, och mycket mer i veckans avsnitt av Fördomspodden som du hittar på Acast och andra ställen där poddar finns.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-05 16:07