Annons

Roger Federer startar pojkband – med Djokovic och Haas

Är detta Roger Federers pensionsplan efter att han lagt skorna på hyllan?

Joel Linde

Roger Federer är tveklöst en av tidernas största tennisspelare men det var länge sedan han vann allt han ställde upp i. På senare år har Novad Djokovic, Rafael Nadal och Andy Murray, med flera, tagit hem betydligt fler titlar. Många ansåg att Federer borde lagt av för att sluta med flaggan i topp, men schweizarens kärlek till sporten var större än rädslan för att förlora, och för den inställningen har han också hyllats.

Annons

Nu verkar han också vara i mer harmoni än på länge efter långa skadeuppehållet. Nyligan vann han Australien Open, mot Rafael Nadal och mot alla odds, vilket gav honom den första Grand Slam-titeln på fem år.

Nu verkar Federer dock ha börjat smida på något att falla tillbaka på efter att han bestämmer sig för att tennisens dagar ändå är räknade. I en video han postade på Facebook under fredagen står han tillsammans med konkurrenten Grigor Dimitrov, veteranen Tommy Haas och producenten David Foster som var med och skrev Chicagos monsterhit ”Hard to say I’m sorry”, vilket är låten de sjunger.

Till videon skriver han.

”Nej allvarligt, vi kommer faktiskt att starta ett pojkband. The one handed #BackhandBoys”

Mitt i videon dyker också världens just nu bästa tennisspelare, Novak Djokovic upp. Det är svårt att se exempelvis Ronaldo och Messi spela in något liknande tillsammans…

Svårt att inte ÄLSKA Federer och de andra efter detta.

Om inte videon spelar upp, klicka här.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar