Annons
Annons

Lystring alla Quentin Tarantino-besatta människor där ute! Regissören är snart klar med sitt nya manus och har avslöjat vad det är för genre… Internet går på högvarv för att spekulera fram mer info.

* * *

Det är något speciellt med Tarantino, och med hans förhållande till fansen. Det är inte mycket teasande som krävs för att filmvärlden ska gå i spinn. När regissören var med i The Tonight Show i veckan avslöjade han för Jay Leno att nästa film kommer vara en western – och analyserna satte igång direkt.

Annons

Hans senaste film, westernburgaren Django unchained – fick förra året lysande recensioner och är omåttligt populär bland fansen. Men någon Django 2 – unchained again är det inte tal om enligt Tarantino. Så här sa han till Leno:

– Det är ingen Django-uppföljare, men jag hade så roligt när jag arbetade med den och jag älskar westernfilmer så mycket, att när jag hade lärt mig att göra en kände jag bara: jag måste filma en till, nu när jag vet vad jag gör.

Tarantino ville inte berätta mer än så om den nya filmen, men internet svämmar redan över av rykten. På Hitfix spekuleras det i att den kan komma att utspela sig i Australien, eller att den kanske handlar om den amerikanske slaverimotsåndaren John Brown, eller att den baseras på Elmore Leonards bok Forty lashes less one.

En sak är klar: Givet succén med Django unchained – tänk hur bra det kan bli nu när Tarantino vet vad han sysslar med.

David André

Annons

Dela (4)
Tweeta

Annons


Laddar