Så gör du Emil Årengs supergoda drink Martinez & Tonic

Cafés dryckesredaktör blandar det bästa av två världar.

Emil Åreng | Foto: Andreas Nilsson & Alexander Ekholm |
Publicerad 2022-03-31 09:49 |
Lästid: < 1 minut
Varenda finanshaj på Lower Manhattan kommer att sänka en både till lunch och middag. Jag tar en nu, bara för att, och det är så jävla gott.
Martinez & Tonic – drinkrecept

Du behöver:
Tonic från Ekobryggeriet
30 ml gin (gärna Navy Strength)
30 ml söt vermouth
5 ml Maraschino
1 stänk Orange Bitter
1 stänk Peychaud’s Bitter
Gör så här:
Fyll ett glas med is, fyll upp till ¾ med tonic, låt stå. Häll övriga ingredienser i ett rörglas. Fyll rörglaset med is och rör tills drinken blivit kall. Skikta över drinken i tonicglaset och servera.
Redaktionen tipsar
Uppdaterad 2022-04-05 15:04