Annons
Annons

Så hedrar Zlatan och hans lagkamrater offren i Paris

De fruktansvärda terrorattackerna i Paris har inte lämnat någon oberörd. Nu har PSG valt att hedra offren genom en specialtryckt matchtröja.

Olle Arnell
Foto PSG

psg1600-jpg

Terrorattackerna i Paris den 13:e november där 130 människor dog och många fler skadades har inte lämnat något oberörd. Huvudstadens stolthet inom sportens värld, Paris Saint Germain, med Zlatan Ibrahimovic i spetsen inkluderade.

Annons

Förutom personliga inlägg i sociala medier från olika spelare har nu laget valt att hedra offren i en gemensam aktion. I onsdagens Champions League-möte med Malmö FF kommer man att spela med en specialframtagen matchtröja.

Under de två kommande matcherna tas reklamloggan Fly Emirates bort helt till förmån för ”je suis Paris”, som betyder ”jag är Paris”. Det gäller alltså matchen mot Malmö under onsdagen och så även i ligamatchen mot Troyes på lördag som är PSG:s första hemmamatch sedan attacken.

Paris Saint-Germains ordförande Nasser Al-Khelaifi säger på den officiella hemsidan att han vill tacka klubbens partners Emirates, Ooredoo och QNB för att de släppt sina platser på tröjan.

Annons

Dela (159)
Tweeta

Annons


Laddar