Hoppa till innehåll

Scen ur mitt äktenskap.

Jag och min fru ligger i soffan och tittar på en TV-serie. Hon småbabblar som vanligt sig igenom avsnittet och uttalar sig nu kritiskt om huvudkaraktärens personlighet.  MIN FRU: Gud vad jobbig hon är. Man börjar förstå varför hon blev dumpad av sin kille. JAG: Kanske det. Max en minuts paus. MIN FRU: Hon påminner … Continued

Jag och min fru ligger i soffan och tittar på en TV-serie. Hon småbabblar som vanligt sig igenom avsnittet och uttalar sig nu kritiskt om huvudkaraktärens personlighet. 

MIN FRU: Gud vad jobbig hon är. Man börjar förstå varför hon blev dumpad av sin kille.

JAG: Kanske det.

Max en minuts paus.

MIN FRU: Hon påminner lite om dig.

JAG: Ursäkta?

MIN FRU: Ja i personligheten liksom.

Så nu har jag den dolken hängande över mig. 

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.