Hoppa till innehåll

Se Eric Cantona som kung i Liam Gallaghers nya musikvideo

Liam Gallagher och Eric Cantona.

För att använda den Sverige-aktuelle Gallagher-broderns egna punch: Mega!

I ett Instagraminlägg kommenterar Liam Gallagher valet av av att använda den lynnige och, ja, unike före detta Manchester United-fransmannen Eric Cantona i sin nya dagsfärska video till låten Once, som även finns med på lika dagsfärska akustiska EP:n Acoustic Sessions:

”Jag är superstolt att ha Eric Cantona, den sista rock’n’roll-fotbollsspelaren, i min video till Once”, skriver Liam.

https://www.instagram.com/p/B7-gRWPl2Ug/

Även om The Gallaghers, Englands bråkigaste brödrapar, är starkt förknippade med sin lojalitet till Cantonas ex-klubbs lokalrivaler Manchester City fastnade Liam för levnadskonstnären Eric Cantona, som senast var riktigt aktuell med sitt blubbiga tal under en Champions League-lottning, efter att Cantona i december lagt upp ett klipp på Instagram där han diggar loss till just Once. Årets låt 2019, menar Cantona.

https://www.instagram.com/p/B6BhwfcKLGW/

I videon till Once spelar Eric Cantonas en kung, komplett med kungakrona, röd mantel och en gigantisk herrgård och Liam Gallagher själv glimtar förbi som Cantonas chaufför och/eller butler. Mysig video med en lika otippad som logisk duo som båda får sägas besitta och förenas i sin stökiga karisma.

Se videon till Liam Gallaghers Once med Eric Cantona här!

Liam Gallagher är aktuell med spelning på Annexet i Stockholm söndagen 2 februari.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.