Sex snygga weekendväskor som räddar resan

Weekendväska från Tiger

Packa snyggt för långhelgen.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2022-11-14 22:48  |  Lästid: 2 minuter

En weekendbag i skinn är ofta dyrare än en motsvarande modell i nylon eller kanvas. Men tänk på att skinn bara blir snyggare ju mer du använder väskan. Patina är värdefullt, och en väska av god kvalitet kommer att följa med dig hela livet.

Vattentätt från Rains

699 kr

Danska Rains har blivit världsberömt för sina snygga och smarta regnrockar. Den här resväskan är tillverkad i ett lätt och vattenavvisande tyg med matt utsida samt foder i kanvas.

Stilrent från Tiger of Sweden

4 999 kr

Minimalistisk weekendbag i präglat läder. Väskan rymmer cirka 44 liter, vilket bör vara alldeles perfekt för en helg på resa. Inuti finns smarta fickor där du kan förvara mindre prylar som pass, plånbok och mobiltelefon.

Elegant från Baron

5 600 kr

Den här snygga väskan från svenska Baron kommer i ett nytt utförande i brun mocka den här hösten. Hur snygg? Stilen och storleken är helt perfekt, nu är det bara att fylla med innehåll och boka en tripp ut i Europa!


Du har väl inte missat att Café har en egen e-shop? Här hittar du fler snygga stiltips!


Funktionellt från Mismo

6 599 kr

Sympatiska Mismo kombinerar danskt designarv med klassiskt hantverk. Denna weekendbag är tillverkad i en italiensk, tätt vävd nylon som utrustats med en vatten­avstötande yta.

Klassiskt från Mulberry

9 500 kr

En av de mest ikoniska weekendväskor som finns. Hantverket är enastående och designen tidlös. Det välkända lädret är dessutom vattenavstötande och extremt slit­tåligt. Väskan rymmer det viktigaste för resan.

Lyxigt från Bottega Veneta

37 000 kr

Ett väldigt traditionellt varumärke som blivit ett av de trendigaste i världen. Men läderprodukterna med den ­signifikativa flätningen består som en riktig klassiker. Dyrt, men en investering för livet.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2022-11-14 22:48