Sigge Eklund om varför han inte bär vit skjorta bland folk

Vita skjortor får Sigge Eklund att känna sig som en snurrig 23 åring igen.

Johan Forsberg  |  Publicerad 2017-11-08 08:15  |  Lästid: < 1 minuter

Veckans avsnitt av Fördomspodden gästas av Sigge Eklund som berättar om hur ett av de vanligaste och mest tidlösa plaggen för män, den vita skjortan, påminner honom om sitt tidigare jag och varför han knappt rör sig i den på stan längre.

Emils fördom:

Du finner dig ofta gående i kalsonger och vit skjorta där hemma.

– Ja, det är lustigt att du säger det. Den vita skjortan påminner mig om några år på 90-talet när jag skulle vara webbdirektör och därför har jag sällan på mig den ute på stan längre.

Varför då, kan man ju lätt undra. Sigge fortsätter:

– Jag känner att det här är en kille som är 23 år och som har en billig och, bokstavligt talat, alldeles för stor kostym på sig. Jag var inte bra på att vara chef och när jag sätter på mig vita skjortor så känner jag mig som den där snurriga 23 åringen igen.

Men fördomen visade sig stämma. Sigge avslutar:

– Men hemma så kan jag få vara honom igen och gå omkring i vita skjortor. Det är min myströja helt enkelt, säger Sigge Eklund.

Alex och Sigge – Alex Schulman, Sigge Eklund

Veckans avsnitt av Fördomspodden finns ute nu – du hittar den här eller hos Acast och andra ställen där poddar finns.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:45