Hoppa till innehåll

Simon Gärdenfors nya, grova standupshow finns nu att streama

Standupkomikern Simon Gärdenfors släpper idag sin fjärde soloshow och den är som traditionen bjuder inget för den som föredrar sin humor åt det okontroversiella hållet.

Under 2023 turnerade de skandalomsusade komikerna och poddkollegorna Simon Gärdenfors och Anton Magnusson landet runt med sin show Stad & Land. Upplägget var att de båda delade upp kvällen och uppträdde med varsin soloföreställning, ett double feature-upplägg de även hade med Uppvigling och Förledande av ungdom från 2021.

Nu finns Simons halva Stad hursomhelst att streama helt gratis på Youtube. För den som föredrar att enbart lyssna på sin standup finns det även möjlighet att buda på en vinylversion på Tradera, alternativt Spotify och liknande tjänster efter midnatt.

”Det är många av de bästa skämten jag sagt någonsin ihoptryckta på en timme.” Så beskriver Simon Gärdenfors själv föreställningen som är inspelad på Kafé De Luxe i Växjö.

Se showen här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.