Emil Åreng
Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.
”Var är Malmö?” – Åreng om nomineringarna till Sveriges tyngsta krogpris
Sveriges bästa cocktailbar, signaturcocktail och restaurang är några av kategorierna i prestigefyllda Bartender's Choice Awards. Nu är nomineringarna släppta och Cafés dryckesredaktör kontrar.
Sveriges 10 godaste gin – Emil Åreng rankar
Att svenskt gin är bra – riktigt bra! – är sen gammalt. Men vilka svenskproducerade ginsorter på bolaget är egentligen godast? Cafés dryckesredaktör Emil Åreng reder ut det och rankar sina 10 främsta favoriter.
Åreng: Goda och prisvärda drycker att ge bort när saldot är som lägst
Nytt år, nya möjligheter och inga pengar. Vad ger man bort till familjemedlemmen eller nära vännen som råkar vara så ofin att den fyller år i januari? Cafés dryckesredaktör Emil Åreng vet.
”Sveriges bästa glögg i samklang med vodka” – så blandar du julens godaste drink
Cafés dryckesredaktör Emil Åreng blandar moderna drinkklassiker på svenska råvaror. Den här gången: en drink med synnerligen god julkänsla.
Åreng: Det här är bäst i dryckesvärlden just nu
Puben, baren, snackset – här är Cafés dryckesredaktörs främsta måsten från dryckesvärlden just nu.
Highland Parks nya whisky är ett magnum opus (och kostar därefter)
23 november släpper Highland Park en whisky för en halv miljon kronor – Cafés dryckesredaktör Emil Åreng har fått äran att smaka.
Så gör du Emil Årengs syrliga drink Sundown
Cafés dryckesredaktör Emil Åreng blandar moderna drinkklassiker på svenska råvaror.
Emil Åreng: Det här är bäst i dryckesvärlden just nu
Bartenderprylarna, drycken, likören. Här är Cafés dryckesredaktör Emil Årengs främsta måsten just nu.
Så gör du Emil Årengs syrliga drink The Pink Fist
Cafés dryckesredaktör blandar moderna drinkklassiker på svenska råvaror.
”Stigbergets First Small Batch Gin är ett vidunder till gin”
Cafés dryckesredaktör Emil Åreng väljer sina främsta måsten från krog- och dryckesvärlden just nu.
Så blandar du Emil Årengs syrliga gindrink Take It Sloe
En syrlig gindrink med toner av slånbär, citrus och nypon.
”Agitators senaste whisky har en sån karaktär att min egen försvinner helt”
Cafés dryckesredaktör Emil Åreng väljer sina favoriter från dryckesvärlden just nu.