Hoppa till innehåll

Café väljer höstens snyggaste kepsar

Pharrell Williams

Hatten av för basebollkepsen.

Ju mer minimalistisk keps du använder, utan logotyper eller mönster, desto enklare är det att använda den till mer dressade plagg som kostym. 

Ikoniskt från Polo Ralph Lauren

400 kr

Om du bara ska äga en basebollkeps så är det denna. En riktig klassiker från Polo Ralph Lauren som sett likadan ut i evigheter men ändå är ständigt aktuell. Ett bra pris gör inte saken sämre.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Retroinspirerat från Filson

500 kr

Filson grundades för mer än ett sekel sedan i Seattle och är ett favoritmärke för alla outdoor-entusiaster. Den här retrofina basebollkepsen heter ”Logger” och har en bakdel i mesh som andas skönt.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Tekniskt från Stone Island

1 200 kr

Kultmärket Stone Island levererar alltid produkter med en hög teknisk nivå. Den här kepsen med justerbar dragsko är gjord i ett nylontyg som skyddar mot vind och väta.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Leopardmönstrat från Celine

3 200 kr

Precis som alla andra plagg och accessoarer i Hedi Slimanes kollektioner för Celine tar den här kepsen för sig – minst sagt. Det här är huvudbonaden för riktiga fashionistas.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Trendigt från Balenciaga

3 500 kr

En mindre förmögenhet för en ganska ful keps med Sony PS5-logga på – är modevärlden galen? Den här kepsen från anrika Balenciaga har säkert redan sålt slut när du läser detta. The hype is real.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Lyxigt från Loro Piana

3 500 kr

Härlig basebollkeps som är dyr men värd sitt pris. Italienska Loro Piana har lagt sitt patenterade Storm Sy­stem-­skydd ovanpå ett mjukt lager av kashmir. Kepsen är dessutom isolerad med en härlig ullblandning.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.