Hoppa till innehåll

Höstens 6 snyggaste boots

Dylan Beatles boots
Daniel Lindström

Med ett par slitstarka boots som passar både till jeans och dressat kan du gå långt i höst.

1. Prisvärt från Arket

1 900 kronor

Slitstarka chelseaboots med en grov gummisula. Den perfekta höstskon för alla slags väder och sammanhang. Prisvärd är den också.


2. Klassiker från Dr Martens

2 100 kronor

Originalmodellen 1460 är en ikonisk känga – en slitstark modell med kända detaljer som den gula synliga sömmen och den tjocka gummisulan med skön dämpning.


3. Bekvämt från Common Projects

4 300 kronor

Superfina skor som blivit en klassiker i märkets sortiment. Gummisulan gör de här bootsen extremt sköna att gå i. Väldigt snygga till blå jeans!


4. Elegant från Paul Smith

4 700 kronor

Robusta men ändå eleganta boots av hög made in Italy-kvalitet. De här skorna håller i många år och passar både till kostym och mer casual byxor.


5. Broguemönstrat från Tricker’s

4 900 krornor

Brittiskt skomakeri när det är som allra bäst. Anrika Tricker’s modell ”Stow” är en känga med attityd tack vare det snygga broguemönstret på ovandelen.


6. Rockigt från Acne Studios

5 600 kronor

Yes – så här ska det se ut! Italientillverkad känga med hög klack och fyrkantig tå – som ett par moderna cowboyboots.


Kom ihåg att mockaboots kräver lite mer vård än vanliga skor eftersom materialet är ömtåligare. Behandla med impregneringsspray och borsta regelbundet. Hur du vårdar dina mockaskor på bästa sätt kan du läsa här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.