Daniel Lindström väljer 6 snygga hoodies – perfekt för våren

Hoodies

Modet må gå mot dressat, men den sportiga huvtröjan står pall. Cafés modechef Daniel Lindström väljer sex favoriter.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2020-03-19 16:16  |  Lästid: 2 minuter

1. Oversizat från Acne Studios

Acne Studios hyllar svensk midsommar med trycket ”Summer Sol­stice”. Modellen är längre och större i passformen. Pris: 2 800 kr. Finns på Acnestudios.com.

2. Retrodesign från Nike

Huvtröja i retrostil med Nikes ikoniska logotyp. Man kan riktigt se framför sig att man tar på sig den här efter ett träningspass på löparbanan i Oregon. Pris: 700 kr. Finns på: Nike.com

3. Färgglatt från J.Crew

Amerikanska J.Crew har i Europa endast butik i London, vilket alltid skapat en efterfrågan kring varumärket. Här en nedtvättad och blekt huvtröja i fin rosa färg. Pris: 1 100 kr.

4. Nedtvättat från Stone Island

Kultomsusade Stone Island är alltid ett bra val eftersom stilen är tidlös och kvaliteten hög. Denna mjuka modell är nedtvättad så att den ser använd ut. Pris: 2 400 kr.

5. Färgstänkt från Helmut Lang

Ett av Café-redaktionens favoritmärken sedan 25 år tillbaka. En grå hoodie kan vara något mer än bara en … grå hoodie. Pris: 2 900 kr. Finns på: Helmutlang.com

6. Lyxigt (och svindyrt) från Burberry

Burberrys designer Riccardo Tisci var en av dem som gick i bräschen för att förena streetwear med lyxmode. Denna kashmirhoodie är ett tydligt exempel på det. Pris: 10 000 kr.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-03-19 16:17