6 snygga t-shirts med tryck i

T-shirts med tryck i.

En snygg t-shirt räcker långt.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2023-08-08 14:16  |  Lästid: 2 minuter

Det viktigaste med en t-shirt är passformen. Det må vara ett enkelt plagg i sig, men känslan kan variera mycket om den är konstruerad på ett bra sätt i ett kvalitetsmaterial. Prova alltid före köp!

Svartvitt från Neighborhood

700 kr.

Japanska Neighborhood trycker alltid sin logotyp i vit mot svart botten. Så att man ska känna igen det direkt. Just den här t-shirten har en ganska stor och boxig passform, vilket kan vara skönt på sommaren.

Trendigt från Café Kitsuné

800 kr.

Franska Café Kitsuné har trevliga och populära kaféer runt om i Europa där man kan få tag på dessa snygga t-shirts. Kitsuné Music är ursprungligen ett franskt electronicaskiv-bolag som har ynglat av sig.

Färgstarkt från Saturdays NYC

900 kr.

Ska du surfa i sommar? Då är det detta New York-märke du ska kolla in (tillsammans med Stockholm Surfboard Club). Den här tröjan har en riktigt härlig färg som garanterat kommer att sticka ut på beachen.

Blommigt från Kenzo

1 400 kr.

Kenzos signaturprint ”Boke Flower” är inspirerad av en japansk ros som blommar i februari. Och Kenzo, som designas av streetwearprofilen Nigo, är alltid intressant.

Lyxigt från Missoni

2 300 kr.

Missoni grundades på 50-talet och är känt för sina färgstarka stickade plagg i sicksack-mönster. Logotypen på denna tröja har en kalejdoskopisk effekt som refererar till märkets ikoniska design.

Avslappnat från Burberry

3 500 kr.

På brittiska Burberry händer mycket just nu. Daniel Lee, som gjorde Bottega Veneta trendigt, leder numera det kreativa arbetet. Just nu har det anrika varumärket många fina t-shirts i sortimentet.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-08 15:56