Hoppa till innehåll

6 snygga t-shirts med tryck i

T-shirts med tryck i.
Daniel Lindström

En snygg t-shirt räcker långt.

Det viktigaste med en t-shirt är passformen. Det må vara ett enkelt plagg i sig, men känslan kan variera mycket om den är konstruerad på ett bra sätt i ett kvalitetsmaterial. Prova alltid före köp!

Svartvitt från Neighborhood

700 kr.

Japanska Neighborhood trycker alltid sin logotyp i vit mot svart botten. Så att man ska känna igen det direkt. Just den här t-shirten har en ganska stor och boxig passform, vilket kan vara skönt på sommaren.

Trendigt från Café Kitsuné

800 kr.

Franska Café Kitsuné har trevliga och populära kaféer runt om i Europa där man kan få tag på dessa snygga t-shirts. Kitsuné Music är ursprungligen ett franskt electronicaskiv-bolag som har ynglat av sig.

Färgstarkt från Saturdays NYC

900 kr.

Ska du surfa i sommar? Då är det detta New York-märke du ska kolla in (tillsammans med Stockholm Surfboard Club). Den här tröjan har en riktigt härlig färg som garanterat kommer att sticka ut på beachen.

Blommigt från Kenzo

1 400 kr.

Kenzos signaturprint ”Boke Flower” är inspirerad av en japansk ros som blommar i februari. Och Kenzo, som designas av streetwearprofilen Nigo, är alltid intressant.

Lyxigt från Missoni

2 300 kr.

Missoni grundades på 50-talet och är känt för sina färgstarka stickade plagg i sicksack-mönster. Logotypen på denna tröja har en kalejdoskopisk effekt som refererar till märkets ikoniska design.

Avslappnat från Burberry

3 500 kr.

På brittiska Burberry händer mycket just nu. Daniel Lee, som gjorde Bottega Veneta trendigt, leder numera det kreativa arbetet. Just nu har det anrika varumärket många fina t-shirts i sortimentet.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.