Snyggaste vårmodet – 7 coolaste plaggen du kan bära just nu

Cafés moderedaktör vet var du hittar de snyggaste plaggen.

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-03-03 14:48  |  Lästid: 2 minuter

Klädbutikernas jul-rea är ett minne blott och en ny säsong står för dörren. Vill du uppdatera din stil med ett par nya cleana sneakers? Eller är du kanske på jakt efter en trendig hoodie? Här är sju av de hetaste plaggen som du kan köpa just nu, i alla olika prisklasser.

 

Trackpants har fått sitt stora genombrott denna vår. Tänk en klassisk Adidas-byxa med de ikoniska ränderna på sidan – fast med en uppdaterad passform. Cmmn Swdn:s vida alternativ håller en hög modegrad. CMMN SWDN, 2 200 kr.

 

Plagget på många av modevärldens coolaste personer just nu är en hoodie. Klä upp den tillsammans med en rock ovanpå eller bär hoodien avslappnad som den är. H&M, 599 kr.

 

Adidas NMD

Adidas åtråvärda NMD-modeller fortsätter att vara sneakersen på alla läppar våren 2017. Vitt kanske inte är den mest praktiska valet – men utan tvekan ett snyggaste. Adidas Originals NMD, 1 500 kr.

 

Rosa är en de hetaste färgerna att bära denna säsong. Den här snygga vårjacka livar definitivt upp din vårstil. Tiger of Sweden, 2 999 kr.

 

Kortärmad, randig och med en stilfull skjortkrage. Zara, 349 kr.

Vässa vårstilen i en grön bomberjacka med exklusiva detaljer. AMI, 6 500 kr.

70-tals trendens signaturplagg är manchesterbyxorna. En lös silhuett blir stilsäker tillsammans med ett par Converse. Très Bien, 1500 kr.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-03-03 15:59