Hoppa till innehåll

Softa snyggt – 3 looks som visar att du faktiskt kan ha mjukisbyxor på jobbet

Martin Hansson

Sportmodet har de senaste säsongerna närmat sig modemärkena – vilket skapat möjligheter. Visst kan du softa snyggt i mjukisbyxor på jobbet.

Mjukisbyxorna, eller sweatpants, är ofta ett omdiskuterat klädval. Men givetvis kan du använda en de bekväma byxorna till mycket mer än bara soffhäng och avkopplande söndagsutflykter. Knepet för att lyckas bära tracksuiten snyggt på jobbet (såvida ditt jobb inte har en strikt klädkod) är att välja en smalare passform på byxorna som påminner om dina favoritjeans – och dessutom är något smalare nedtill. Välj ett par enkla och nätta sportskor till som bidrar till att ge ett bra helhetsintryck tillsammans med byxorna.

the-weeknd-palace-adidas-goyard

1. Sno stilen av The Weeknd

– Hoodien behöver knappast någon längre presentation modevåren 2017. Knappast heller de ikoniska byxorna med ränder på sidan. Sno stilen av världsstjärnan The Weeknd när du går till jobbet.

2. Snyggt med tracksuit 

Det råder ingen tvekan om att tracksuiten är ett är populärt plagg denna säsong. Såväl rappare som stilprofiler syns flitigt i röda mattan-sammanhang i den det avslappnade och sköna klädvalet. ASAP Rocky bar tracksuiten med stil på Guccis senaste modefest.

Tracksuit

3. Undvik grått

Gråa mjukisbyxor ser du från en kilometers håll. Satsa istället på svarta eller mörkblå för en stilfull och mer välvårdad look.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.